support

Onze specialisten bieden support bij al uw technische vragen en problemen. Dit doen wij zowel telefonisch, per e-mail en op locatie. Klanten die bij ons een training hebben gevolgd, krijgen een jaar lang gratis telefonische support. Onder de knop licentievragen kunt u de meeste gestelde vragen lezen, zoals hoe kan ik een licentie installeren of hoe kan ik een license file aanvragen?

 

Voor specifieke vragen kunt u hieronder zien met wie u het beste contact kan opnemen. Wij zijn allemaal te bereiken via 020 - 314 44 10.

  • Met vragen over SketchUp, Rhino, Revit, Grasshopper en Dynamo neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • Met vragen over AutoCAD, Vault, cadett ELSA, BIM 360, Autodesk licenties, hardware en automatisering neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • Met vragen over visualisatiesoftware en render engines zoals 3ds Max, Lumion, MODO, Unreal, V-Ray, visualisatiehardware en het UMC, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor alle overige visualisatievragen kunt u ook kijken op 3DStudio.nl.